Zonnige zondag

Gisteren was de Open dag bij Golfcentrum de Batouwe in Zoelen. Door het enthousiasme van een aantal mensen hadden we ons hiervoor ingeschreven. Per mail liep de communicatie perfect. Er waren zelfs clubs te huren. Zelf heb ik nog geen idee met welke clubs ik het beste kan spelen, en omdat we nog niet zo veel golfen is huren even het makkelijkst. Bij binnenkomst werden we heel vriendelijk ontvangen, de golfsets stonden klaar, en omdat het een Open dag was zaten er geen kosten aan. Dat is natuurlijk helemaal geweldig! We mochten de Kersengaard lopen. Samen met Ton en Willie hebben we de 9 holes gelopen. Op iedere hole was iets bijzonders te beleven. Zo waren er hapjes van producten die te vinden zijn op het golfcentrum zelf, en diverse proeverijen. Zelfs een kort lesje “uit de bunker slaan” stond op het programma. Ik heb zelf enorm gelachen en me heerlijk ontspannen. Onderweg is er een foto gemaakt van onze flight.

opendag golfcentrum de Batouwe

Uiteraard hebben we een paar golfballen in het water geslagen, wat natuurlijk een prachtig gezicht is maar niet de bedoeling. De binnenkomst op hole 9 was niet echt aan mij besteed. Voor het clubhuis met een live reporter. Alle ogen op je gericht, en dan weten dat je de techniek bij lange na niet beheerst. En ja hoor, keurig een bal in het water, vervolgens in de bunker. En hoewel het op de baan diverse keren is gelukt om de bal uit het zand te slaan ging dat nu natuurlijk niet, dus met een brede en lieve glimlach alle regels even aan mijn laars gelapt, en de bal op de green gerold en als je dacht dat dat alles was… Helaas, de bal putten lukte ook niet dus toen de bal maar opgepakt. Genoeg aandacht en hoe leuk aan de ene kant ook, ligt het nummer “Carolientje” waar Willeke Alberti ooit over zong toch nog best wel gevoelig.
Vervolgens met onze flight-genoten iets gedronken, nog voordat we zaten kwam eigenlijk al het verzoek om bij een aantal bekenden aan tafel te schuiven. Ik heb enorm gelachen en genoten van de gezelligheid op dat moment. Verder nog een bijzonder gesprek gehad met Eric, ik doe daar nog even geheimzinnig over maar ik hoop oprecht dat hij één van mijn wensen kan vervullen, al “moet” ik er dan zelf ook veel voor doen, maar ik ben bereid om tot het uiterste te gaan.

Kom maar op zou ik zeggen!!

Helaas nu wat regenachtige groeten,

Carolien.

Share Button

Comments are closed.