Zo blij als een kind.

 

Vandaag heb ik mezelf ingeschreven voor de Europese Spelen voor Hart,- en Longgetransplanteerden in Lignano Sabbiadoro. Het aftellen kan nu echt beginnen.

Ik kan het eerlijk gezegd nog niet zo goed bevatten. Wie had dat gedacht na alle gezondheidsperikelen vorig jaar. Het begon met over de hele hoge berg heen kijken in plaats van denken in negatieve scenario’s. Heel voorzichtig stapjes lopen, wandelen aan de arm. Positiviteit en begrip van alle lieve mensen om me heen tot oefenen met de fysiotherapeut hebben me al tot dit punt gebracht.

Alle artsen die de stap hebben durven zetten richting de operatie hebben voor deze kans gezorgd. Ik grijp hem met twee handen aan, gesteund door zoveel personen om me heen.

Er is nog tijd om aan mijn conditie te werken, maar ook met slim badmintonnen hoop ik ver te komen. Zelf zo min mogelijk energie verspillen en een ander laten lopen dus.

Bert gaat mee voor de morele support, dat ga ik zeker ook nodig hebben. Mijn oogappel loopt stage en kan dus niet weg. Hij past op de beesten en het huis. Zeker ook niet onbelangrijk!

Samen staan we sterk!

Liefs,

Carolien.

 

Share Button

Comments are closed.