Slingers ophangen

Nog een paar dagen en dan gaan we hier de slingers niet alleen figuurlijk ophangen maar juist letterlijk. Wat is de tijd toch snel gegaan. Zo enorm veel leuke dingen meegemaakt sinds de bewuste dag in de zomer van 2003. De afgelopen dagen veel achterom gekeken.

In mijn gedachten mijn kleine mannetje gezien dat tegen Alex voor het programma Vinger aan de Pols zei dat hij graag met mij wilde zwemmen. Inmiddels is dit kleine mannetje voor de wet volwassen en studeert hij Chemie. Waar blijft de tijd. En ik heb het allemaal mee mogen maken.

Samen gezwommen, samen gefietst, samen stoeien, samen hoog tussen de bomen in Zuid-Afrika. Met de nadruk op SAMEN. Wat was die vakantie in Zuid-Afrika bijzonder. Dat is inmiddels al bijna 2,5 jaar geleden. 

Wat was ik trots toen ik een zilveren medaille won terwijl mijn oogappel op de tribune zat. Al die mooie sport momenten, al die medailles in de loop der jaren.

I was the one with all the glory,while you were the one with all the strength.

Zelfs na 12,5 jaar kom jij nog vaak voorbij. Door jou was dit allemaal mogelijk. Door jou kreeg ik de kans om mijn soulmate te ontmoeten, de wereld door andere ogen te gaan zien.

Er klopt een stuk van jou in mij, iedere dag weer. Het voelt als van mezelf. Het blijft een enorm geschenk. Naast mijn zoon het mooiste geschenk in mijn leven.

Vrijdag, nadat de slingers zijn opgehangen luisteren we voordat het feest begin speciaal voor jou naar een nummer waarbij ik het vaak niet droog hou. Waarom: “Cause you are the wind beneath my wings”.

Veel liefs

Carolien

Share Button

Comments are closed.