Wanneer komt het voorjaar?

Ik ben al een paar dagen niet top fit, helaas. Dat topfitte was natuurlijk gezien de omstandigheden al wat verder weg maar nu toch wat kleine extra uitdagingen. Mijn rechterarm doet echt behoorlijk zeer en afgelopen week begon ook mijn rechtervoet wat tegen te stribbelen, gelukkig ben ik linkshandig. Mijn gewicht neemt wat toe. Helaas geen vetjes of spieren zoals ik had gehoopt. Het lijkt wat extra vocht dus goed in de gaten houden. Balen!

Even wat keuzes maken. Keuzes die ik eigenlijk niet wil maken. Vandaag stond er veel op de agenda. Trainen met Sport en Transplantatie, de promotiewedstrijd van mijn oogappel en een concert van Toto. Voor een gezond persoon al veel op één dag eigenlijk.

Vanmorgen dus in eerste instantie met pijn in mijn hart besloten om niet te gaan trainen, maar volgende week is er weer een mogelijkheid. Straks wel naar de wedstrijd en naar Toto, dat kost stukken minder energie. Hoe verder de dag vordert hoe beter de keuze voelt. De twee mannen in mijn leven zijn belangrijker dan wat ook.

Het voornemen voor morgen is heerlijk uitslapen en met een luisterboek op de bank hangen.

Fijn weekend verder!

Carolien.

Share Button

Comments are closed.