SamenLoop voor Hoop Valkenswaard 27 en 28 juni

Samenloop2Wat een bijzonder weekend was het dit weekend. Samen met internetradiostation Vos.fm iets meer dan 24 uur lang radio gemaakt en een livestream verzorgd tijdens de SamenLoop voor Hoop in Valkenswaard. Tijdens de Samenloop wordt er geld ingezameld voor onderzoek naar de vreselijke ziekte kanker. In Valkenswaard waren 67 teams die mee hebben gelopen. Zaterdagochtend vroeg zijn Bert en ik vertrokken richting Valkenswaard. Er werd al hard gewerkt om alles in gereedheid te brengen voor de uitzending. Om de uitzending mogelijk te maken was er gezocht naar sponsoring, en die sponsoren zijn gelukkig ook gevonden. Het startschot van de SamenLoop was om 14:00 uur en werd gegeven door Burgemeester Ederveen. De eerste ronde werd gelopen door de survivors; heel indrukwekkend. Daarna sloten zoveel mogelijk lopers van alle teams aan. Er waren veel hoogtepunten tijdens deze samenloop.
samenloopsofasamenloop4Er werd een sofa onthuld die voorzien was van allemaal steentjes maar ook de kaarsjesceremonie was enorm indrukwekkend.

Niet alleen het evenement heeft indruk op mij gemaakt.Ook de samenwerking tussen de vijf vaste DJ’s van Vos.fm was geweldig. Iedereen was bereid om iets voor een ander te doen. Ga er maar aan staan; 24 uur met weinig of geen slaap live radio maken, maar ook zorgen voor live beeld. Er waren een aantal gast DJ’s die ook warm onthaalt werden. Ik heb er voor gekozen om in het “Parco hotel” te slapen. Anders gezegd op een luchtbed met mijn dekbed achterin de bus van de werkgever van één van de DJ’s. Vier uurtjes slaap was genoeg om dit weekend door te komen. Best vreemd als je weet dat het de laatste tijd nog steeds gaat met ups and downs qua gezondheid. Toch denk ik dat je van dit soort dingen enorm veel energie krijgt, in plaats van dat het energie kost. Een kort woord van dank naar de mannen die ervoor gezorgd hebben dat dit een enorm bijzonder weekend was. Dan rest mij nog op te zeggen dat het bedrag wat is opgehaald tijdens de “SamenLoop voor Hoop.. samen tegen kanker”, € 65.505,- is.

Warme groeten,
Carolien.

Share Button

Comments are closed.