Prince 25 mei ZiggoDome Amsterdam

Vandaag nog een beetje bijkomen van het weekend. Afgelopen zaterdag bijna de hele dag op het korfbalveld van Tiel ’72 gezeten. De A1, het team waar Damian in speelt, moest spelen, en ook het tweede en eerste van de vereniging. De laatste twee konden beide nog kampioen worden. De A1 heeft gewonnen in een spannende wedstrijd, hierdoor zijn ze nu derde in de competitie. Het tweede werd verdiend kampioen en het eerste verloor, hoe jammer ook. Dit was wel terecht want de tegenstander was beter. Het eerste heeft nog een kans om te promoveren door middel van een extra wedstrijd. Hopelijk plannen ze dit gunstig en kunnen we gaan kijken. ‘s Avonds heerlijk  samen met Bert bij de Japanner in Nieuwegein gegeten. Zondagochtend op tijd weer op; er was in Amsterdam een Reünie van de oude piraten, illegale radiomakers van toen zoals ik begrepen heb. Bert had toegezegd te komen, en omdat we naar Prince gingen was het logisch dat ik even mee ging.  Ik heb daar zelf niet zo heel veel mee, ik heb wel naar de piratenzenders geluisterd maar die passie met de dames en heren daar deel ik niet. Het was wel super om de verhalen die dan boven komen te horen.

PrinceZiggoEn toen naar het ZiggoDome voor Prince en zijn band 3rdeyegirl. Wat heb ik genoten zeg. Wat een giga geweldige show, goede zang en prachtige gitaarsolo’s; iets waar ik toch nog steeds erg gecharmeerd van ben. Prince was voor mij echt wel het hoogtepunt van het weekend. Het concert heeft indruk achter gelaten. Hopelijk komt hij op korte termijn nog een keertje voor een concert, dan wil ik er zeker weer bij zijn.

Groetjes,

Carolien.

Share Button

Comments are closed.