Ik geniet, ik leef!

De afgelopen periode ben ik een beetje geleefd maar heb ik ook geleefd. Wat een intensieve maar bijzondere tijd. Eerst met het CWF Cyclingteam naar de Alpe d’Huez en nu op de Europese Spelen voor Hart,-en of Longgetransplanteerden in Lignano Sabbiadoro. Ik ga hier als er wat meer vrije tijd is zeker nog een verslag op mijn blog overmaken maar dan in de vorm van een terugblik. Morgen is het dan zover; de badmintondag. Geen idee of het echt gaat lukken maar het is al zo’n wonder dat ik hier weer mee kan doen. Wie had dat gedacht. Mijn emoties nemen ook wel toe moet ik eerlijk zeggen. Het besef dat ik engeltjes op mijn schouder heb gehad komt behoorlijk binnen. Dus morgen net als de rest van de afgelopen periode genieten, genieten en nog eens genieten.

Liefs,

Carolien

 

 

 

 

 

 

Share Button

Comments are closed.