Golfbaan Harderwold

Zaterdag 18 oktober was het zover; mijn eerste ontmoeting met de golfers van Stichting Sport en Transplantatie. De meeste ken ik natuurlijk wel omdat ik ook bij sport en transplantatie badminton, maar toch voelde het erg onwennig. Dat ligt helemaal aan mij hoor. Alle “nieuwe” dingen vind ik best wel een beetje spannend. Om 10:45 uur was het verzamelen. De banner hing aan het hek van de golfbaan dus ik wist precies waar ik moest zijn. Het was een warm welkom, koffie met appelgebak, heerlijk! Omdat ik nog geen eigen golfclubs heb moest ik deze huren, ook dit was geen probleem.

Het was de bedoeling dat we 18 holes gingen lopen. Goedemorgen, was dat even een binnenkomer, dat had ik dus nog nooit gedaan. Samen met Marcel en Gerrit mocht ik in een flight. Het was prachtig weer dus dat werd genieten. Het ging er gezellig maar serieus aan toe. De scorekaarten werden gewisseld dus het was nog opletten geblazen.

Clubhuis Harderwold

Ik heb wel gemerkt dat ik nog heel veel moet leren. (Lees: dat ik eigenlijk alles nog moet leren.) Het is altijd leuk als mensen je bij de hand nemen en tips geven. Ik heb geprobeerd om daar iets mee te doen maar dat was lastiger dan ik dacht. We hebben vijf uur op de baan gelopen, en daarna nog heerlijk een hapje gegeten, om rond 21:30 uur weer thuis te komen. Een lange dag maar wat was het weer leuk!

Op naar nog veel meer golfuurtjes!!

Groeten,

Carolien.

Share Button

Comments are closed.