Gedachten en visie al even op iets anders.

Inmiddels heb ik al heel vaak de vraag gekregen:”Carolien hoe gaat het nu met je?”.  Tja… wat zal ik daarop zeggen.  Als ik even alles wat ik zou willen los laat, kan ik zeggen dat het goed gaat.  Ik heb besloten om niet mee te gaan naar de World Transplant Games in Argentinië. Daar heb ik best wel verdriet van gehad. Het was even erkennen dat het niet gaat zoals ik het graag zou willen. Nou ja… Op sportgebied dan. Sporten doe ik op dit moment even helemaal niet. Daar baal ik behoorlijk van maar het is niet anders. Ik blijf hopen dat ik de conditie weer krijg om dit wel te doen.

Aan de andere kant ben ik heerlijk bezig met van alles en nog wat, en put hier enorm veel voldoening uit. Alles wat even niet gaat los gelaten en nieuwe uitdagingen opgezocht.  De laatste tijd heerlijk bezig geweest voor Stichting Batouwe Minder Validen Golf (BMVG). Berichten op de facebookpagina geplaatst en veiling-filmpjes opgenomen.  Op plaatsen geweest waar ik normaal niet zo snel zou komen. Personen ontmoet die mijn leven verrijken. Heel bijzonder.

Carolien & Phil Helsby

Verder de stap gemaakt om bij de Zorgomroep Rivierenland vrijwilligerswerk te gaan doen. Ook een enorm leuke uitdaging, waarin ik op dit moment mij ei heerlijk kwijt kan. Het levert uitdagingen op en dat is vermoeiend, maar ook heel leuk als het dan lukt om iets moois te maken.

Vandaag een bijzondere fotoshoot gehad.  Hierover later meer. Op dit moment ben ik moe, best wel heel erg moe. Maar moe met een voldaan gevoel.

Ik durf wel te zeggen dat mijn leven op dit moment anders is dan wat ik had gedacht maar ik ben zeker niet ontevreden.

Liefs,

Carolien.

Share Button

Comments are closed.