Examenstress

Examenstress, je zal er maar last van hebben. Het lijkt erop alsof er maar één persoon hier in huis last heeft van examenstress, en dat ben ik. Ongelooflijk, en niet normaal denk ik dan maar. Damian heeft hard geleerd, en gaat vol goede moed de examenzaal in zo lijkt het. Hoe hij er vervolgens uitkomt laat zich nog even raden. Nederlands was lastig, maar dat wist hij van tevoren. “Dat komt wel goed”, is steeds zijn motto geweest en nog steeds. Wiskunde B was moeilijk, met vragen die niet echt in oude examens voorkwamen, en die dus helemaal niet verwacht waren. Hoe dat gegaan is, is dus ook nog even de vraag.

Stapel Boeken

Terwijl ik dit schrijf is het bijna tijd voor economie. Een leuk maar zeker geen gemakkelijk vak. Met een zucht en de woorden:”ik heb er geen zin in”, ging hij de deur uit. Mij voor de derde dag achterlatend met een gevoel van spanning in mijn lijf. Wat ben ik toch een mutsenmoeder.

Natuurlijk komt het goed, het komt altijd goed. Hij heeft er zoveel aan gedaan, keihard voor gewerkt.

Ik kijk uit naar de weken na de examens. Tijd voor leuke dingen.

Het gala waar een super leuke auto voor geregeld is. Een paar dagen Praag, en als klapper een paar dagen met Damian naar Madrid. Natuurlijk naar het stadion van Real. Heerlijk genieten maar nu moet hij er nog even keihard tegenaan.

Groetjes,

Carolien.

Share Button

Comments are closed.