De tijd vliegt en ik vlieg mee.

Ongelooflijk zo snel als de tijd gaat. Soms vraag ik me af of ik de enige ben die dit zo ervaart. Vandaag weer een gewone maandag na een aantal vrije dagen en een “schoolvakantie”. De vakantie was nog maar net begonnen toen ik met Damian naar Barcalona vloog voor een paar dagen quality time met dank aan een lieve sponsor. Het is jullie zo gegund waren steeds weer de woorden die ze sprak. Het is ons zo gegund, wat hebben we ervan genoten zeg! Heerlijk samen lachen, praten en mooie dingen zien maar vooral genieten van elkaars gezelschap. Mooie herinneringen maken. We bezochten de bekende plekjes zoals de Sagrada Familia, Camp Nou en Parc Guell. Uiteraard mocht een bezoekje aan het Hard Rock Café op de Ramblas niet ontbreken. Dit soort bezoekjes zijn een beetje een traditie geworden. Overal waar we in de buurt zijn van een Hard Rock Café gaan we wat drinken of eten. 

De terugvlucht was wat later in de middag en zo was er ook nog ruimte om een bezoek te brengen aan het strand. Dan mag een mooie selfie natuurlijk niet ontbreken. Wat heb ik waanzinnig genoten!

Gisteren was er weer een atletiektraining en hoewel ik op dat gebied op dit moment geen grote ambities heb, wilde ik wel heel graag de sporters van Stichting Sport en Transplantie daar weer zien. Hier liggen toch heel veel mooie momenten. De zilveren medaille op de 100 m sprint tijdens de Wereldspelen in Götenborg bijvoorbeeld.  Mijn sportkleding had ik op verzoek thuis gelaten maar mijn sportschoenen waren wel meegesmokkeld. Ik wilde graag eens proberen hoe een kogelstootkogel in de hand voelt en er misschien toch wel stiekem ééntje stoten. Tja… het bloed blijft toch kruipen. Zo gezegd zo gedaan. Het was leuk maar zeker niet makkelijk. De trainster gaf na afloop aan dat speerwerpen misschien toch beter bij mij paste. In 2013 heb ik in Zuid-Afrika op de Wereldspelen speer geworpen en viel toen net buiten het podium.

Het duurt nu niet zo lang meer tot de Europese Spelen voor Hart,- en of Longgetransplanteerden in Lignano Sabbiadoro. Op 11 juni is de Openingceremonie. Mijn medische goedkeuring heb ik inmiddels ontvangen van de cardioloog. Er staat keurig op dat mijn tricuspidalisklep is vervangen en dat ik een pacemaker heb gekregen. Het belangrijkste wat erop staat is zijn stempel en zijn handtekening, HET bewijs dat ik deel mag nemen aan deze spelen.

Warme groet

Carolien

Share Button

Comments are closed.