Bijzondere fotoshoot bij Irene.

carolienDeze foto is gemaakt door Irene Kerkman in het kader van haar “kanjers”project. Hieronder de tekst die zij bij de foto plaatste:

Mijn tweede kanjer! Met haar eigen inbreng. Ik was verrast, ontroert en opgetogen. Het resultaat meer dan ik had durven dromen. Een prachtige, sterke dame!!

“Wanneer ben je een kanjer? Ik zie mezelf niet als een kanjer, maar meer als een vechter. Een kanjer is voor mij degene die mij mijn donorhart heeft gegeven.  Met deze foto wil ik laten zien wat mijn kanjer, mijn held/heldin voor mij heeft betekend. Ik leef omdat een ander besloot mijn kanjer te worden!”

Carolien (46 jaar) Kreeg in 2003 een donorhart.
Motivatie: Het draait niet om mij, al klinkt dat voor velen misschien raar als ze de foto zien. Mijn leven veranderde door mijn donor, van een leven waarin ik aan het overleven was naar een leven waarin ik weer kan leven. Waarin ik geniet van iedere dag.

Ik wil andere mensen laten zien hoe belangrijk het is om een donorcodicil in te vullen. Zelf ben ik het bewijs van het belang van het invullen van zo’n codicil met een JA. Ik heb ook veel respect voor degene die het donorformulier invullen met een NEE. Een keuze maken is het belangrijkste van alles. Laat deze beslissing niet aan een ander over.

Het leven is een geschenk, maar we krijgen het niet cadeau.

Dank je wel, Carolien!! Wederom een erg bijzondere ontmoeting.
http://ireenphotos.weebly.com/kanjers.html

Share Button

Comments are closed.