Alweer zo’n bijzondere dag.

Vandaag op uitnodiging naar het KLM Open in Zandvoort geweest. Beelden gemaakt bij de Golf Academie en een paar interviews gedaan met onder andere met Monique Kalkman-van den Bosch, om een aankondiging te maken voor het allereerste Nederlands Kampioenschap golf voor mensen met een fysieke beperking. Een toernooi  dat op 22 augustus 2015 gaat plaats vinden op Golfcentrum de Batouwe in Zoelen.

We waren vroeg aanwezig dus we hebben ook nog heerlijk in het zonnetje gezeten bij Hole 16. Prachtige slagen en putten gezien, maar ik was ook verbaasd over hoeveel de golfbal op zijn vlucht naar de green af kan wijken. Soms zo’n stuk dat er heel hard “fore” geroepen werd, en je toch, zeker na het incident eerder vanmorgen, wel zorgde dat je hoofd beschermd was.

Joost

Joost Luiten nog even in levende lijve gezien, dus dat was ook wel erg leuk. Jammer genoeg is het niet gelukt om hem even voor de camera te krijgen. Best begrijpelijk als je al 45 minuten later dan gepland bij de fanzone aankomt. Zijn “begeleider” gaf aan dat hij zich echt moest gaan voorbereiden op de dag van morgen.  Maar dit maakte mijn dag niet minder bijzonder.

Liefs,

Carolien.

Share Button

Comments are closed.